با حضور رییس انجمن جوشکاری و آزمایشهای غیر مخرب ایران،رییس دانشگاه یزد و جمعی از فرهیختگان، پژوهشگران و صنعتگران و دانشجویان کشور شانزدهمین کنفرانس ملی جوش و بازرسی و پنجمین کنفرانس ملی آزمایشهای غیرمخرب از اول تا دوم دی در سالن آمفیتئاتر دانشگاه یزد برگزار شد.
ریاست این کنفرانس بر عهده جناب آقای مهندس ادب آوازه ، دبیر علمی کنفرانس جناب آقای دکتر مصلائی پور ، دبیر کمیته راهبردی جناب آقای مهندس فاخری و دبیر اجرایی کنفراس جناب آقای مهندس مشرفی فر بود .
دکتر مسعود مصلاییپور دبیرعلمی کنفرانس جوش و آزمایشهای غیرمخرب با قدردانی از حمایتکنندگان این کنفرانس گفت: می توان مهندسی جوش و بازرسی را از رشتههای مادر در هر کشوری برشمرد و بدون استفاده از تکنیکهای مختلف جوشکاری عبور از مقیاس صنعتی، عبور از مقیاس آزمایشگاهی به ابعاد صنعتی غیر ممکن است و بدون به کارگیری آزمونهای غیرمخرب نمیتوان از کیفیت و کارایی یک سازه اطمینان حاصل کرد.
وی افزود: اختصاص بالغ بر ۵۰درصد درآمد ناخالص صنعتی در کشورهای پیشرفته در زمینه جوش و بازرسی و یا انتشار بیش از ۱۶۰ هزار مقاله و یادداشت علمی تنها در سال ۲۰۱۵ میلادی در حوزه جوش و بازرسی گواه اهمیت جوش و بازرسی در جوامع پیشرفته و صنعتی است در این شرایط شانزدهمین کنفرانس ملی جوش و بازرسی و پنجمین کنفرانس ملی آزمایشهای غیرمخرب با شعار تعامل صنعت و پژوهش برای اشتغالزایی در زمینه جوش و بازرسی شروع بهکار خواهد کرد، با امید اینکه بتوان هرچه بیشتر زمینه علممدار كردن صنعت جوش و بازرسی را در کشور فراهم کرد.
دبیرعلمی کنفرانس جوش و آزمایشهای غیرمخرب افزود: دریافت بیش از ۱۷۰ مقاله علمی نشاندهنده توجه پژوهش و دانشگاه به اهمیت مسئله جوش و بازرسی است که در صورت ایجاد زمینه مناسب برای تعامل صنعت و دانشگاه و هدایت این پژوهشها به سمت مشکلات صنعتی، میتوان تحول شگرفی در صنعت کشور ایجاد کرد.
وی تصریح کرد: در اين كنفرانس از ۱۷۰ مقاله دریافتی ۴۰ مقاله به صورت ارائه حضوری و ۶۰ مقاله نيزبه صورت پوستر ارائه شد، همچنین همزمان با ارائه مقالات ۱۲ کارگاه تخصصی در زمینههای متعدد برای علاقهمندان برگزار شد. علاوه بر آن بازدیدهای صنعتی و برپایی نمایشگاه جانبی از جمله برنامههای این کنفرانس دوروزه بود.
گفتني است برگزاری نمایشگاه تخصصی در زمینه جوش و بازرسی وتقدیر از پایاننامهها و پژوهشهای برتر و پژوهشگران برتر جوش و بازرسی از دیگر برنامههای کنفرانس جوش و آزمایشهای غیرمخرب در دانشگاه یزد بود.
حضور شرکت الکترود یزد در شانزدهمین کنفرانس ملی جوش و بازرسی و پنجمین کنفرانس ملی آزمایش های غیرمخرب
شرکت تولید و صنعتی الکترود یزد بعنوان یکی از حامیان کنفرانس، علاوه بر ارائه ۴ مقاله علمی مشترک با دانشگاه یزد (۳مورد در بخش ارائه حضوری و ۱ مورد در بخش پوستر) و با برگزاری غرفه ای در نمایشگاه حضور چشمگیری داشت.
همچنین عناوین مقالات ارائه شده از طرف شرکت به شرح ذیل میباشد:
- ویژگی های ساختاری و مکانیکی فلز جوش حاصل از الکترود E8010-P1 برحسب نوع سلولز
- بررسی رفتار فلاکس فعال سطح برای جوشکاری فولاد زنگ نزن ۳۱۶L توسط فرایند تیگ
- بهبود خواص سایشی فلز جوش حاصل از عملیات جوشکاری GMAW با افزودن پودر کروم و کربن
- بررسی کارایی فلز جوش حاصل از الکترودهای روتیلی E6013 تولیدی توسط سازندههای مختلف
در پایان از شرکت الکترود یزد بعنوان حامی و شرکت در نمایشگاه جانبی و همچنین ازآقای فاخری به عنوان دبیر کمیته راهبردی و مدرس کارگاه تخصصی HTHA (مکانیزم تخریب هیدروژنی در دمای بالا) تقدیر بعمل آمد.